Nu hedder det Tyttens Madborg

14-03-2018 14:05

Camilla Tiefensee Schrøder

Bo Erichsen – bedre kendt som Tytten – har overtaget driften af Café Vilhelmsborg og vil fremover stå for servering af god gammeldags mad ved stævner og arrangementer

Copyright Ridehesten.com
Tytten fotograferet ved årets Hingstekåring i Herning, hvor han selvfølgelig også var til stede - som passer af en kaffevogn i Hal Q. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Café Vilhelmsborg har fået ny forpagter. Fra 1. marts er det Vilhelmsborgs altmuligmand Tytten, som står for driften af cafeteriaet.
- Nu hedder det Tyttens Madborg, fortæller han.
- Vi syntes, det var ærgerligt, at cafeteriaets åbningstider ikke altid passede til de stævner og arrangementer, der bliver afholdt på Vilhelmsborg. Men fra nu af er det tilpasset publikum lidt bedre, så der som udgangspunkt altid vil være åbent en time før og efter start ved arrangementer.

God gammeldags mad
Tytten har tidligere haft en kaffe- og suppebar i Randers, og i hesteverdenen har han i mange år været et velkendt ansigt, som de fleste nok har set som banepasser, tidtager og ansvarlig for diverse andre praktiske opgaver ved stævner. Derfor er han godt klædt på til opgaven med at mætte hestefolket.
- Jeg er ikke udlært kok, men jeg ved, hvordan god mad skal være, siger Tytten, som vil lave "god gammeldags mad, som folk kan betale og bliver mætte af - mørbradgryde, tarteletter og den slags".

Nyheden fortsætter efter annoncen

Vilhelmsborg glæder sig over den nye aftale.
"Vi ser frem til et godt samarbejde og en god opbakning omkring Café Vilhelmsborg til fælles gavn og glæde," lyder det i en officiel udmelding fra Vilhelmsborg på Facebook, hvor nyheden er blevet modtaget med rigtig mange positive tilbagemeldinger.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner