Nu kan du besøge DM hos Absolute Horses som tilskuer

13-07-2021 14:23

Annika Knudsen Lorentsen

Når DM for senior, og Agria DRF Mesterskaberne for junior, ungrytter og U25 afvikles i starten af august, så bliver det muligt for tilskuere at møde op og se de spændende springklasser, der er på programmet

Copyright Ridehesten.com
Tilskuertribunen hos Absolute Horses i 2019. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er efterhånden en tradition, at det er Absolute Horses i Sommersted, der står for afholdelsen af de danske mesterskaber i springning, og i år er ingen undtagelse. 

Fra den 4.-8. august 2021 afvikles der nemlig DM for senior, og Agria DRF Mesterskaber for junior, ungrytter og U25. På grund af COVID-19 var det uvist, hvorvidt der kunne inviteres publikum, men nu har arrangørerne offentliggjort, at det bliver muligt at komme og overvære mesterskaberne fra tribunen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dermed bliver det i år muligt at møde op og heppe på de bedste danske ryttere, når der skal rides om medaljer i de forskellige aldersgrupper. 

Onsdag og torsdag er der gratis entré, mens man fredag, lørdag og søndag kan komme ind på pladsen for 80kr. Man kan også købe et armbånd, der gælder for alle dage (pris: 200,-). 

Se proportionerne til årets DM-stævne HER.

Copyright Ridehesten.com
Sidste års medaljetagere for senior. Fra venstre: Andreas Schou (sølv), Lars Nørgaard Pedersen (guld) og Adam Sparlund Olesen (bronze). Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen