Nu skal Mustang Cup afgøres

17-10-2021 08:03

Christine Krogh Frausing
Skribent

I næste uge skal Mustang cup afgøres, når der afholdes World Cup i Herning. De forhåbningfulde ponyryttere har samlet point ind til C-Stævner, og nu skal de med flest point, ride finale i Boxen

Copyright Ridehesten.com
Melissa Rennebod, der blandt andet er kvalificeret til finalen for kategori 1. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I næste weekend går det løs, når vinderne af Mustang Cup skal findes under World Cup Herning. Stildommerne, der skal dømme klasserne, er Bo Bak Andersen og Lars Trier Kjøller. Turneringen er for kat. III, kat II og kat. I ekvipager, og nu er det de bedste fra kvalifikationerne, der skal mødes i en finale. 

Mustang Cup, der tidligere hed Nord-Vest Box Cup, er en turnering, derer åben for ponyryttere, der har rytterkategori 4 eller under,ved turneringens start, samt er kvalificeret til at ride LA og MB ved C-stævner. Cuppen er en stilspringsturnering, hvor stilspringdommerne bedømmer hver ekvipage og giver dem stilkarakterer ud fra deres ridefærdige præstationer. Rytterne har kunne kvalificere sig i perioden 1. maj - 30. september, hvor det i alt er blevet til 14 kvalifikationsstævner. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Finalen afvikles i MB1* metode S4, hvor rytterne kommer til at ride den prestigefyldte finale i Boxen i Herning. Du kan se en liste over rytterne her.

Resultater kan løbende ses på Equipe.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner