Ny Grand Prix-hest til svenske Vilhelmson-Silfven

10-11-2020 15:03

Annika Knudsen Lorentsen

Den brune vallak Devanto, så vi sidst under tyske Juliane Brunkhorst ved Dansk Varmblod Hingstekåring i Herning, men fremover kan vi forvente at se den 11-årige holstener under den svenske OL-rytter Tinne Vilhelmson-Silfven

Copyright Ridehesten.com
Devanto og Juliane Brunkhorst ved Hingstekåringen i Herning. Foto: Ridehesten.com/Ida Dalgaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den svenske OL-rytter Tinne Vilhelmson-Silfven skal fremover siden den 11-årige holstenervallak Devanto e. De Chirico/Lorentin, det meddeler Eurodressage. Devanto har gået international Grand Prix med tyske Juliane Brunkhorst, og parret deltog blandt andet ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning i år. Her blev de 3'er i den 3* Grand Prix Special. 

Juliane og Devantos største sejr var da de sidste år vandt guld ved Schleswig Holstein-mesterskabet i Hamborg.

I september besluttede Devantos ejer at sælge vallakken, og han flyttede ham derfor til Christian Flamm med salg for øje. Her prøvede svenske Tinne Vilhelmson-Silfven ham og hendes samarbejdspartner Antonia Axson Johnson indkøbte ham. 

Copyright Ridehesten.com
Tinne Vilhelmson-Silfven ved World Cup-finalen i Göteborg sidste år. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

For øjeblikket har den svenske toprytter intet mindre end fem Grand Prix-heste i stalden, og hendes fremtid ser derfor lys ud. Devanto vil være en mulig kandidat til OL næste år, ligesom han også er et bud til EM, der også afvikles i 2021. 

– Det føles spændende, og jeg synes, at vi passer godt sammen. Jeg kan godt lide ham, og jeg er glad for, at han er her hos mig. Det er en spændende mulighed, og jeg er taknemmelig for at ride på ham. Nu skal vi lære hinanden endnu bedre at kende, fortæller Tinne Vilhelmson-Silfven til Hippson. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen