Ny hjemmeside til Tanholt Rideskole

10-02-2017 10:39

I samarbejde med go2net, som er en del af Wiegaarden Media ligesom Ridehesten og Ridehesten.com, har Tanholt Rideskole  fået ny hjemmeside

 

Copyright Ridehesten.com

Tanholt Rideskole ligger i naturskønne omgivelser i udkanten af Kolding. Det er en privatejet rideskole, som har til huse på Tanholtgård, en slægtsgård, som nu drives af 3. og 4. generation. Der har været rideskole på Tanholtgård siden 1972. Der tilbydes ridning og rideundervisning på hold på forskellige niveauer for både børn og voksne.

Rideskolen tilbyder også ridefysioterapi og rideundervisning som træning og sport for handicappede og som led i fysisk træning. Stedets undervisere har mange års erfaring også med ridning for handicappede. Stedet er godkendt som handicapridecenter af lægelig instans under sygesikringen og medlem af Foreningen af Godkendte Handicapridecentre. Godkendelsen er rytterens garanti for, at stedet og faciliteterne er velegnet til ridning for handicappede, og for at personalet har den nødvendige uddannelse.

Tanholtgård danner rammer for Tanholt Rideklub, som er medlem af Dansk Ride Forbund. Tanholt Rideklub står bl.a. for aktiviteter, arrangementer og stævner på stedet.

Medlemskab af DRF og DHIF giver rytterne mulighed for stævnedeltagelse i andre klubber under DRF.

 

Vi er meget tilfredse

- Vi er meget tilfredse med vores nye hjemmeside fra go2net, siger Eline Schumacher, webansvarlig, Tanholt Rideskole. - Vores gamle hjemmeside var for kompliceret at justere og rette i. Derfor ønskede vi en ny hjemmeside, som var let at arbejde med, omkostningsfri at opdatere og mere brugervenlig for vores kunder. Vi valgte go2net, da det ikke krævede den store viden indenfor hjemmesideopbygning mm., og da de kunne tilbyde den perfekte løsning for os. Vi er rigtig glade for vores samarbejde med go2net, som altid er klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå problemer eller lignende. Vi vil klart anbefale go2nets hjemmesideløsninger, uanset branche.

 

Skal du have ny hjemmeside? Så tøv ikke med at kontakte Go2Net for et uforpligtende tilbud, vi har helt sikkert en løsning, der passer til dig.

 

 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen