Ny hjemmeside til Tribune-udlejning.dk

29-10-2016 07:00

Tribune-udlejning.dk har fået en ny hjemmeside fra Wiegaarden Media go2net. Her kan du læse om de forskellige tribuner, der udlejes under mottoet ”Du gør det sjove, og vi gør det grove”

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tribune-udlejning.dk’s bruges mange steder og til alsidige arrangementer, f.eks. EM i dressur på Broholm, middelalderridderturnering, Post Danmark Rundt, beach håndbold og Mosten Raceday.

Det må ku’ gøres bedre
Manden bag Tribune-udlejning.dk, Stig Neergaard, var i 1990’erne medarrangør af flere store motorløb, hvor man opstillede såkaldte stilladstribuner ved hjælp af frivillig arbejdskraft. Det gik fint med at stille dem op – men når de skulle tages ned, var de frivillige væk. Stig tænkte, at det måtte kunne gøres bedre, og han gav sig i kast med at konstruere mobile tribuner. Det blev starten p å Tribune-udlejning.dk.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hurtig opstilling af forskellige tribuner
Hver tribune kan tage mellem 122 og 355 personer. Naturligvis fuldt godkendt af myndighederne og behørigt forsikret i henhold til lejebestemmelserne. Den sindrige hydrauliske konstruktion sikrer, at opstillingen kun varer ca. 30 minutter. Tribunerne leveres direkte på den aftalte plads og fjernes igen af Tribune-udlejning.dk.
Der kan både lejes inden- og udendørstribuner samt overdækkede VIP-tribuner.

Kan anbefales
– Da vi skulle have ny hjemmeside, undersøgte vi hele markedet og talte blandt andet med Böckmann, der anbefalede Go2net som den nemmeste type hjemmeside at arbejde på i forhold til ajourføring, fortæller Bent Neergaard, Tribune-udlejning.dk. – Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan anbefale Go2net. Det er nemt at komme i gang med, og der er særdeles god service og hjælp fra Go2nets konsulenter.

Mangler du en nem, lækker og overskuelig ny hjemmeside? Tøv ikke med at kontakte Go2Net for et uforpligtende tilbud  lige HER. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen