Ny konkurrence: Månedens JUNIOR-hest

08-01-2010 13:52

Maja Golles

I Ridehesten JUNIOR efterlyser vi billeder af læsernes yndlingsheste, så månedens JUNIOR-hest kan kåres. Skal du være med - så send et foto inden 11. januar!
Copyright Ridehesten.com
Send et fint billede af din yndlingshest ind til JUNIOR og se, om hesten bliver månedens JUNIOR-HEST! (Modelfoto: Ridehesten.com)

For vores unge læsere har vi en frisk konkurrence kørende i JUNIOR, hvor man kan vinde den lækre hestekalender 2010 fra Wiegaarden. - Så har du en 4-benet kammerat, du gerne vil vise frem, så send straks et foto til JUNIOR! Det behøver ikke være din egen, men kan også bare være en, du kender. Send billedet i høj opløsning senest 11. januar til junior@wiegaarden.dk – skriv ”Månedens JUNIOR-hest” i emnefeltet. Måske er det DIN hest, der bliver kåret til månedens JUNIOR-hest og kommer i den efterfølgende måneds JUNIOR-blad. Redaktionen udvælger det bedste billede. Du skal være under 18 år for at deltage i konkurrencen. Husk, at du selv skal have taget billedet eller have fået lov til at det må bruges i JUNIOR’s blad og på hjemmesiden www.ridehestenjunior.dk. Du kan i øvrigt få tip til at tage gode hestebilleder i JUNIOR's januarblad!

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev