Ny Zack-søn til Patrik Kittel

14-11-2019 09:49

Sveriges førende dressurrytter igennem adskillige år, Patrik Kittel, har fået endnu en søn af Blue Hors Zack i stalden, nemlig den 6-årige svenske vallak Valbonne

Copyright Ridehesten.com
Valbonne under sin tidligere rytter Emelie Brolin. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den tidligere avlshingst Valbonne e. Blue Hors Zack/Epson (opdr. Stall Bjergsjöholm v/Marita Strauch), der med stor succes blev redet af svenske Emelie Brolin ved UVM i 2018 og i svenske klasser til over 80% i år, er nu installeret i sin nye boks hos Patrik Kittel i Tyskland, hvor også den danskavlede Blue Horse Zack-søn, Sezuan, står i træning.

Patrik Kittel, der har redet OL for Sverige i 2008, 2012 og 2016, er i Danmark ikke mindst kendt som testrytter i Blue Hors Unghestechampionat ved Dansk Varmblods Hingstekåring i 2018-2019, hvor han har redet mange heste med Blue Hors Zack som far, morfar eller farfar.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 6-årige vallak Bjergsjöholms Valbonne er erhvervet af Patrik Kittels japanske samarbejdspartner, Masahiro Kosaka, der også ejer hesten Eddieni, som Patrik Kittel har uddannet, og som Kosaka nu selv rider frem mod OL 2020 i Tokyo. Valbonne er tiltænkt som et fremtidigt OL-emne for Kittel.

– Vi har fået en ny stjerne i familien, Valbonne, som vi kalder Valle, og jeg er så glad for at have fået en ny kandidat til OL 2024 i Paris, har Patrik Kittel skrevet på Instagram i forbindelse med købet.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen