Nye heste til Carina Cassøe Krüth

13-02-2023 11:52

Mille Albinus Hjermitslev

Carina Cassøe Krüth har indenfor en kort periode fået to nye og spændende heste i stalden

Copyright Ridehesten.com
Carina Cassøe Krüth og Heiline’s Danciera i Hagen 2021. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

For nogle uger siden overtog Carina Cassøe Krüth den 4-årige avlshingst Svalegårds Hot Driver e. Hesselhøj Donkey Boy/ Blue Hors Hotline (opdr. Else Marie og Jens Chr. Krabbe).

For få dage siden annoncerede den succesfulde rytter hertil, at den 7-årige UVM-finalist Tophøjs Diadora e. Hesselhøj Donkey Boy/ Blue Hors Don Romantic (opdr. Anette Nilausen og Niels-Jørgen Johansen) var flyttet ind i stalden. 

Tophøjs Diadora
DV-hoppen Tophøjs Diadora var oprindeligt ejet af avlerne, der satte hende i træning ved den spanske rytter Eric Guardia Martinez. Her blev den udtaget til Dansk Varmblods Eliteskue i 2018. Det var også Eric Guardia Martinez, der året efter red Tophøjs Diadora til sadelkåring som 3-års. I Pavo og Dansk Ride Forbunds 4-års championater det følgende år, vandt ekvipagen mellemrunden med 94,4%. 

I 2021 respræsenterede Eric og Diadora Dansk Varmblod ved UVM i Verden og opnåede en finaleplads – også i den danske championatsfinale blev det til en finaleplads. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I 2022 blev hoppen solgt til norske Siri Evjemo-Nysveen og sat i træning hos spanske Severo Jurado Lopez. Målet var UVM i 2022, men den spanske rytter nåede aldrig at konkurrere på hoppen.

Det er stadigvæk Siri Evjemo-Nysveen, der ejer Tophøjs Diadora, men nu skal den i stedet rides af Carina Cassøe Krüth.

Svalegårds Hot Driver
DV-hingsten Svalegårds Hot driver vandt Dansk Varmblods 35-dages test i 2022 med hele 903,5 point og fik fem gange karakteren 9,5. 

Tidligere i år godkendte kåringskommissionen i Verden Svalegårds Hot Driver til avl i hannoveranerforbundet, og som det næste stilles hingsten til færdigkåring ved Dansk Varmblods Hingstekåring i uge 10.

/ Eurodressage

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald