Nye lokationer tildelt værtsskab for ungdoms-EM i 2023

16-11-2021 18:25

Annika Knudsen Lorentsen

Franske Le Mans har fået tildelt mesterskabet for pony i flere discpliner, mens det for children og junior i dressur netop er blevet afgjort, at det bliver i Kronenberg, Holland, at EM i 2023 skal afholdes

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I forbindelse med FEI's generalforsamling er der fornyligt blevet sat værtsbyer på europamesterskaberne for pony, children og junior i dressur, samt for pony i springning og military 2023.

Ponymesterskabet, som de seneste år har været afholdt i polske Strzegom, og som også holdes i det polske i 2022, vil fra 2023 blive i franske Le Mans. Her samles både dressur-, spring- og militaryrytterne til mesterskabsstævne fra den 27.-30. juli 2023. 

For children og juniorrytternes vedkommende i dressur, bliver det i 2023 den hollandske by Kronenberg, der bliver værter for mesterskabet, og dermed bliver juniorrytterne splittet fra ungrytterne for første gang i forbindelse med et europamesterskab. U25 og ungrytterne ser ud til at skulle ride deres mesterskab i Ungarn i 2023.

I springning bliver EM for children, junior og ungrytterne afholdt i Gorla Minore, Italien i 2023, en tildeling der skete tidligere på året. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Her er mesterskaberne i 2022
Mesterskaberne i 2023 der netop er blevet tildelt til flere lokationer, men der er selvfølgelig allerede styr på værterne i 2022. 

Her bliver mesterskaberne for children, junior og ungryttere i springning i spanske Oliva, mens det som nævnt bliver i Polen for pony. 

I dressur, skal U25-rytterne ride i Ungarn, mens junior- og ungrytterne skal ride i britiske Hartpury. Ponyerne er ligesom i springning fortsat i Polen, når deres mesterskab skal rides i 2022. 

Se alle tildelinger HER.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen