Nyt Ridehesten Junior til dig!

02-10-2009 15:17

Grethe Næsby

Så er Ridehesten Juniors spritnye magasin klar til dig i butikker og kiosker landet over. 88 siders efterårsunderholdning med heste, træning, portrætter og meget andet!
Copyright Ridehesten.com
Find det nye Ridehesten Junior i butikkerne fra d. 8. oktober. (Foto: Ridehesten.com).

I denne måneds Ridehesten Junior kan du blandt andet læse om ponyens uddannelse og dit ansvar som rytter, når du uddanner din hest eller pony. Ligeledes kan du lære meget mere om sadlens betydning for din ridning, og her får du et godt indblik i de forskellige typer sadler, du kan få. Du finder også 3. del af serien "Lær at springe", hvor vi går tæt på teknikken ved at springe en bane samt at springe på buede spor. Hvad skal du være opmærksom på, og hvad er vigtigt at kunne hjemmefra, inden man tager til springstævne? Vi har også fokus på god stemning på rideskolen - oplever du, at der er dårlig stemning og mobning på rideskolen, eller er I gode kammerater? Glæd dig til et spændende nummer af Ridehesten Junior.

Du finder Ridehesten Juniors oktobernummer i Bilka, Føtex samt landets kiosker og rideudstyrsbutikker fra d. 8. oktober.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen