Observationssamling ved Rune Willum

12-11-2023 16:04

Rune Willum Hansen vikarierer som træner til observationssamlingen for U25-ryttere i december

Copyright Ridehesten.com
Runde Willum Hansen varetager den kommende observationssamling for U25-ryttere. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Til observationssamlingen for U25-rytterne i begyndelsen af december vil berider Rune Willum Hansen træde til som vikarierende landstræner. I oktober annoncerede berider Dennis Fisker, at han ikke længere ville fungere som landstræner for de danske junior-, ung- og U25-dressurryttere, da hans kontraktfornyelse med rideforbundet omfattede en klausul, han ikke kunne skrive under på. 

Dansk Rideforbund søger forsat efter en ny landstræner for de unge ryttere, og der er ansøgningsfrist til stillingen d. 20. november. Læs mere om stillingen her. 

Observationssamlingen afholdes som planlagt d. 6. og 7. december på hhv. Slangerupgaard ved Ringsted og Grindsted Rideklub. Holdleder og elitesportschef Anne-Mette Binder vil også være til stede. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Samlingen er åben for ryttere, der opfylder følgende: 

- Er født i 1999-2004
- Evt. er en del af bruttogruppen YR eller U25 (men er ikke et krav)
- Har opnået min. 70 % i min. sværhedsgrad 5 ved B-stævner og har anlæg for øvelser på Int. II og U25 GP-niveau. Det betyder, at det på nuværende tidspunkt ikke forventes, at ekvipagerne er fuldt ud konkurrence-forberedte til de nævnte sværhedsgrader, men er godt på vej. 

Såfremt kriterier ikke helt opfyldes, er rytterens egen træner velkommen til at kontakte holdleder Anne-Mette Binder for at drøfte potentiale og muligheder. 

Læs mere om tilmeldingen her. 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen