Offentliggørelse af fanebæreren til OL

05-02-2016 16:16

I dag inviterede DIF og Team Danmark til offentliggørelse af den danske atlet, som har fået æren af at bære den danske fane ved åbningsceremonien ved OL i Rio

Det blev Caroline Wozniacki som skal bære den danske fane under åbningscermonien ved OL i Rio til sommer. Hun blev blandt andet valgt grundet de resultater som hun har skabt de seneste par år. Det blev offentligt på Københavns Rådhus, hvor festsalen hvor pyntet med tidligere og nuværende OL tøj. Her var blandt andet H.K.H Kronprins Frederik tilstede, da han er medlem af den internationale olympiske komité. 

Rundt omkring kunne man finde de tidligere OL deltagere, her i blandt de danske ryttere helt tilbage fra 1992. Caroline er kun den tredje kvinde som skal være fanebære, hvor dressurrytter Anne Grethe Törnblad i 1988 havde æren. 

Copyright Ridehesten.com
OL-tøjkollektion fra BESTSELLER

Igen i år BESTSELLER som står for at klæde de danske atleter på i Rio. Her blev præsenteret alt fra træningstøj og til kjoler som atleterne får lov til at gå i, til stor glæde. Flere danske atleter stod nemlig model med tøjet, hvor de samtidig kunne fortælle at omverdenen tit kommenterer danskernes tøj ved internationale mesterskaber. 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen