OL-dommere på opgave i Herning

20-01-2024 07:24

Trine Askjær-Jørgensen

Når dressurrytterne skal i aktion i de 3- og 5-stjernede konkurrencer ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning, er det OL-dommernes skarpe blik, som hviler på dem

Copyright Ridehesten.com
Susanne Baarup Christensen og Hans-Christian Matthiesen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

For de dressurinteresserede byder Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning på en helt særlig oplevelse. MCH Messecenter Herning med Jyske Bank Boxen og Krafft Arena danner rammen om ECCO Five Star Dressage samt 3-stjernet dressur i både stor og lille tur fra den 7. til 10. marts 2024.

De to 5-stjernede, internationale dressurklasser: Grand Prix og Grand Prix Special er en del af Dansk Ride Forbunds sportsplan for året og dermed en vigtig del af rytternes forberedelse frem mod OL i Paris til sommer. Læs også: Rejsen mod Paris starter i Herning.

Som et supplement til den store satsning det er at afvikle 5-stjernet dressur, har 5-stjernet FEI-dommer Susanne Baarup Christensen sat et rigtigt "dream team" i dommertårnene.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Susanne Baarup skal være dommer ved OL i Paris, og hun skal dømme ECCO Five Star Dressage i Herning sammen med tre af sine dommerkollegaer ved det kommende OL: Isobel Wessels (GBR), Magnus Ringmark (SWE) og Henning Lehrmann (GER), og så suppleres OL-dommerne i Herning af 5-stjernet FEI-dommer Hans-Christian Matthiesen (DEN).

Det er noget af et scoop at få et så kompetent dommerpanel på opgave i Herning, og det bliver rigtig interessant at se, hvordan dommerne bedømmer rytterne forud for OL.

Billetter til Dansk Varmblods Hingstekåring med avl, sport og gallashow.

/DV Event

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner