Optimér dit hestefoder

18-04-2013 14:49

Foderdata.com er en gratis hjemmeside, hvor hestefolk har mulighed for at sammenligne foderprodukter på tværs af foderproducenter

Copyright Ridehesten.com
Modelfoto: Ridehesten.com

I en verden af søgefunktioner og internet kan det være svært som forbruger at finde frem til de informationer, man gerne vil have vedr. sit hestefoder. For at imødekomme dette behov, har vi lavet hjemmesiden FoderData.com.

FoderData indeholder hestefoderprodukter fra over 30 forskellige producenter og importører, og det giver mulighed for at sammenligne produkter uden at have mange forskellige hjemmesider åbne på én gang.

Siden er gratis at bruge og er en uvildig hjemmeside, der objektivt ser på det enkelte foderprodukt og lister det ud fra simple og brugbare data, såsom pris, kg pris. FE, stivelse og sukkerprocent.

Man har her muligheden for at optimere sit hestefoder og fx tildele flere eller færre FE alene ved at sammenligne de enkelte produkter og vælge ud fra dette.

FoderData kan bruges som opslagsværk både for private og professionelle i forhold til produkter, man ønsker i sit sortiment eller hvis man som forbruger ønsker at bestille specielle produkter hjem.

Kilde: Pressemeddelelse

Se mere her.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald