Otte 6-års fortsat i spil til UVM

11-06-2016 13:00

I dag afvikles UVM Iagttagelse på Vilhelmsborg - otte af de 6-årige heste, som er blevet redet for dommerne i dag er videre til den endelige udtagelse

Solen bager ned over gårdspladsen på Vilhelmsborg, hvor der i dag er iagttagelse af kandidater til UVM i Ermelo senere på sommeren. 

Blandt de otte heste, som er videre til den endelige udtagelse er UVM vinderen fra sidste år i Verden, Fiontini redet af Severo Jurado Lopez samt UVM finalist Vincent Maranello redet af Thomas Sigtenbjerggaard.

Desuden er følgende heste videre i vilkårlig orden: Kipling redet af Anne Troensegaard - Wilson Stensvang redet af Sanne Henningsen -First Ballerina Macohl redet af Katrine Kraglund - Tørveslettens Fifty-Fifty redet af Thomas Sigtenbjerggaard - Fredensdals Fountain redet af Michael Søgaard - Fürstenblick redet af Jan Christense.

Sidste års UVM sølvvinder Fiontina redet af Andreas Helgstrand kom ikke til start, hoppen er kommet til skade på løbebåndet og er endnu ikke i fuld træning. 

Dommerne Birthe Lyder Nielsen og Jesper Holst har givet en bedømmelse, og i år også karakterer, til alle ekvipager. Karakterne er ikke tidligere blevet givet til rytterne, men da det er et krav fra FEI at man kan dokumentere at de kvalificerede ekvipager har redet til mindst 75% gives der nu karakterer, men de bliver ikke offentliggjort. 

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen