Otto Becker ny tysk holdleder

10-10-2008 07:27
Den tyske landsholdsrytter Otto Becker afløser Kurt Gravemeier som tysk holdkaptajn i springning, meddeler det tyske rideforbund.
Copyright Ridehesten.com
Otto Becker huskes af mange for sit partnerskab med DV-hingsten Lando, efter den i 2000 havde vundet OL-sølv med hollandske Albert Vorn (Foto: Ridehesten.com).

- Jeg er naturligvis meget glad for at være blevet tiltroet denne opgave, kommenterede Becker, der har vundet world cup og mange gange været på et det guldvindende tyske hold, men slutter sin egen sportslige karriere i forbindelse med tiltrædelsen. Gravemeier tiltrådte i 2001 og fratræder ved årsskiftet. Samtidigt udses landsholdskollegæn Heinrich-Herrmann Engemann til hjælpecoach for elitetruppen. Engemann vandt i foråret bronze ved world cup finalen og var tyske reserve til OL i Hongkong og har fornyligt meddelt, at han vil stoppe sin internationale ridekarriere. Det tyske rideforbund og den tyske OL-kommitte vedtog i foråret en udviklingsplan, der foreskriver ansættelse af i alt fem trænere for eliterytterne og de yngre talenter. Kilde: Ridsport.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen