Paradressur har kvalificeret et hold til PL i Tokyo

01-02-2020 16:10

Camilla Tiefensee Schrøder

Efter afslutning på team-testen i Genemuiden i Holland, er det nu officielt, at Danmark har kvalificeret et hold i paradressur til de Paralympiske Lege i Tokyo 2020 

Copyright Ridehesten.com
Katrine Kristensen opnåede en flot andenplads i freestyle (grad II) ved PL-kvalifikationsstævnet i Genemuiden på Welldone Dallas e. (opdr. Weltmeyer/Lauries Crusador XX (opdr. Tine og Jens Daigaard). Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når PL i Tokyo afvikles fra den 25. august til den 6. september 2020 bliver det med et dansk paradressurlandshold blandt de deltagende nationer. Det er nu helt officielt, efter stævnet i Genemuiden i denne uge, oplyser holdleder Anette Bruun.

Det internationale stævne i hollandske Genemuiden var det sidste stævne med mulighed for at kvalificere sig til PL, og derfor var der rigtig mange nationer til start – deriblandt flere EM- og VM-medaljetagere.

De danske Paradressurryttere tog tidligt hul på stævnesæsonen med gode, stabile resultater, fortæller holdlederen.
Katrine Kristensen i grad ll opnåede to tredjepladser og en flot andenplads i freestylen (se hendes ridt i videoklippet nederst), Susanne Jensby Sunesen i grad IV opnåede en femteplads i teamtesten, en trejdeplads i den individuelle test og afsluttede med en femteplads i freestylen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Holdet, der denne gang bestod af de de tre ryttere Camilla Christensen, Susanne Sunesen og Katrine Kristensen, opnåede en fjerdeplads i holdkonkurrencen.

Resultaterne fra stævnet kan ses på facebooksiden Para Equestrian Dressage Genemuiden og se alle de danske rytteres ridt på Paradressur Danmarks facebookside.

Læs også

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen