Paradressur har kvalificeret et hold til PL i Tokyo

01-02-2020 16:10

Camilla Tiefensee Schrøder

Efter afslutning på team-testen i Genemuiden i Holland, er det nu officielt, at Danmark har kvalificeret et hold i paradressur til de Paralympiske Lege i Tokyo 2020 

Copyright Ridehesten.com
Katrine Kristensen opnåede en flot andenplads i freestyle (grad II) ved PL-kvalifikationsstævnet i Genemuiden på Welldone Dallas e. (opdr. Weltmeyer/Lauries Crusador XX (opdr. Tine og Jens Daigaard). Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når PL i Tokyo afvikles fra den 25. august til den 6. september 2020 bliver det med et dansk paradressurlandshold blandt de deltagende nationer. Det er nu helt officielt, efter stævnet i Genemuiden i denne uge, oplyser holdleder Anette Bruun.

Det internationale stævne i hollandske Genemuiden var det sidste stævne med mulighed for at kvalificere sig til PL, og derfor var der rigtig mange nationer til start – deriblandt flere EM- og VM-medaljetagere.

De danske Paradressurryttere tog tidligt hul på stævnesæsonen med gode, stabile resultater, fortæller holdlederen.
Katrine Kristensen i grad ll opnåede to tredjepladser og en flot andenplads i freestylen (se hendes ridt i videoklippet nederst), Susanne Jensby Sunesen i grad IV opnåede en femteplads i teamtesten, en trejdeplads i den individuelle test og afsluttede med en femteplads i freestylen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Holdet, der denne gang bestod af de de tre ryttere Camilla Christensen, Susanne Sunesen og Katrine Kristensen, opnåede en fjerdeplads i holdkonkurrencen.

Resultaterne fra stævnet kan ses på facebooksiden Para Equestrian Dressage Genemuiden og se alle de danske rytteres ridt på Paradressur Danmarks facebookside.

Læs også

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen