Pararytter Tobias Thorning Jørgensen til DM for klubhold

23-08-2020 11:00

Marie Helene Rigård Rohleder

Blue Hors forsøger i år at generobre titlen som danmarksmester for klubhold. Med holdet fra Billund Sportrideklub deltager de både med en juniorrytter, to seniorryttere og pararytter Tobias Thorning Jørgensen 

Copyright Ridehesten.com
Tobias Thorning Jørgensen og Jolene Hill til shownight ved World Cup i 2019. Foto: ridehesten.com/ Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ryttere fra Blue Hors vil i weekenden forsøge at genskabe succesen fra sidste år, hvor de vandt Agria DRF mesterskaber for hold. I år bliver mesterskabet afholdt på Hovgaard Rideklub, hvor finalerne afvikles i dag, søndag. 

Blue Hors-rytterne stiller op for Billund Sportsrideklub, og deres hold består af en juniorrytter, en pararytter og to seniorryttere.

  • Seniorrytter Tania M. Joensen på Elliott Julianelyst, som rider LA5
  • Pararytter Tobias Thorning Jørgensen på Jolene Hill, som rider MB1
  • Seniorrytter - Nanna Skodborg Merrald på Blue Hors Znickers, som rider MB2
  • Juniorrytter - Anders Uve Sjøbeck Hoeck på Blue Hors Zwobber, som rider PSG

Nanna og Anders var også med til at ride sejren hjem det foregående år, hvor Nanna red på Blue Hors Zirrus og Anders på Blue Hors Zwobber, som han vil gøre igen i år.

Mesterskabet består af en kvalifikationsrunde og en finale og afvikles over to dage. Lørdag blev første afdeling afviklet, og holdet fra Blue Hors ligger på en foreløbig førsteplads med samlet 214.432 point. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Pararytter Tobias Thorning Jørgensen og Jolene Hill e. Blue Hors Schufro Hit/ Windsor (opdr. Hanne Andreasen) red sig til en flot tredjeplads i MB1-klassen i går, hvor de opnåede 70.180 point. 

– Det er en ekstrem stor oplevelse og meget stor ære for mig at få lov til at ride med så dygtige ryttere, fortæller Tobias Thorning Jørgensen i en video fra Blue Hors. 

Se videoen her: 

 

 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing