Godt vejr og glade heste

24-06-2023 17:29

Mille Albinus Hjermitslev

Terrændagen er netop overstået ved DRF-mesterskab for klubhold i military, og der er stor spænding i mesterskabet, hvor holdene ligger meget tæt

Copyright Ridehesten.com
Kristina Kragh Olesen og Stewart V ved militarystævne på Skårup Overgård. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

På Skårup Overgård er Agria DRF-mesterskab for klubhold og landsstævne i military godt i gang. Fredag blev der afholdt dressur, lørdag var rytterne i terrænet og søndag afsluttes med springning.

Lørdagen har budt på høj solskin og fuld fart over feltet i terrænet med masser af flot ridning i alle klasser. I den højeste klasse CNC** har Anne-Dorthe Møller lagt sig i spidsen efter dressur og terræn.

I DRF-mesterskabet for klubhold er det Klithuse Militaryklub hold 2, der har lagt sig i front. Dette med kun 0,5 point foran andenpladsen Klithuse Militaryklub Hold 1. På tredjepladsen ligger Kirstineholm Rideklub Hold 2.

Copyright Ridehesten.com
Julie Rohde på Bennetgaards Charlight og Kristina Kragh Olesen på Stewart V ved militarystævne på Skårup Overgård. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der venter en spændende dag søndag med ridebanespringning og med afgørelse af, hvem der kan kalde sig danske mestre i military for klubhold. Holdene ligger lige nu så tæt, at et enkel nedslag kan rykke på rækkefølgen. 

Springning begynder kl. 10.00 søndag, og det er gratis at komme og kigge.

Start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Julie Rohde og Bennetgaards Charlight ved militarystævne på Skårup Overgård. Foto: Privat
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen