En super god ECCO-samling

15-02-2022 12:05

Johanne Kofod Jensen

I weekenden har jeg været til ECCO-samling, sammen med de andre bruttogrupperyttere for pony-, junior- og ungrytter

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var en virkelig god og lærerig weekend. Det var så fedt at være samlet igen og også møde nye ryttere, som jeg ikke kendte.

Vi mødtes på Future Dressage ved Haderslev, hvor Anna Kasprzak træner sine heste. Dennis og Lisbeth bød velkommen, og så fortalte Anna lidt om sig selv. Bagefter viste hun os, hvor forskelligt hun træner henholdsvis en 4-års hest og en 7-års. Det var spændende at se og høre hende fortælle.

Bagefter fulgtes vi til ECCOs konferencecenter ved Tønder, hvor vi skulle være resten af weekenden, det var et mega fedt sted. Vi fik uddelt værelser og fik lov til lige at blive indkvarteret. Bagefter var der frokost, og maden var virkelig super god. Det første foredrag var om mentaltræning. Vi talte om, hvordan vi kan takle nervøsitet og, når det er, at vi oplever os pressede.

Så var der rideteori med Dennis og Janne, hvor vi gennemgik MB1 programmet, og vi så nogle af rytterne fra EM ride på en skærm, hvor Dennis kunne fortælle om nogle af de ting, vi skal tænke på, når vi rider vores programmer. Dennis fortalte også, at der fra denne sæson bliver en A og en B trup hos junior- og ungrytterne. A truppen er i betragtning til EM og B truppen er i betragtning til NM. Efter aftensmaden dansede vi Vild med dans og hyggede og spillede pool.

Om søndagen startede vi med fysisk træning efter morgenmaden, vi fik nogle gode idéer til øvelser, som vi kan træne hjemme.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Senere fortalte Sara Hyrm om, hvordan det har været at få et legat og blive en del af CHIO Aachens Campus talentprogram. Hun var virkelig god til at fortælle, og det var mega spændende at høre. Hun fortalte blandt andet, hvordan det er at blive trænet af selveste Isabell Werth.

Klokken 11 var der forældremøde og bagefter frokost, og så kørte vi hjem, godt trætte efter nogle intense dage.

Ellers har det jo været lidt stille fra min side, da Frida har stået stille nogle uger med en sålknusning og en hovbyld. Det har taget tid, men heldigvis er hun nu godt i gang igen, og vi glæder os til en spændende sæson. Men jeg har også fundet ud af, hvor sårbart det er kun at have en hest, så jeg leder pt. efter en reservehest, som jeg kan låne og have ved siden af Frida. Jeg håber det lykkes.

Kærlig hilsen

Johanne

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen