Per Christensen fylder 50 år

23-04-2023 19:42

Mangeårig avler i Dansk Varmblod og nu medlem af forbundets auktionsudvalg, Per Christensen, runder i morgen et skarpt hjørne

Copyright Ridehesten.com
Per Christensen ved en af mange følskuesucceser. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Meget vand er løbet i åen, siden Per Christensen som barn red ud med aviser på sin pony Blacky. I dag er han medlem af Dansk Varmblods auktionsudvalg og driver sammen med sin kæreste, Helle Møller Andersen, stutteriet Stald Maskedal. 2022 var et helt exceptionelt år for stutteriet, der både avler dressur- og springheste.

De deltog først ved hingstekåringen med deres opdræt Maskedals Casemiro e. Ci Ci Senjor Ask/Toulouse, og solgte om sommeren dressurhingsteføllet Maskedals Redonto e. Revolution/Blue Hors Don Olymbrio på Blue Hors og Dansk Varmblods følauktion.

Nyheden fortsætter efter annoncen

På følskuet i region 6 vandt de med dressurhingsteføllet Maskedals Remee e. Revolution/Sezuan, som var med i den endelige finale på eliteskuet i Herning, hvor de også havde en 2-års springhoppe i finalen; nemlig Maskedals One of a Kind e. Numero Uno/Favourit Ask.

2023 er allerede startet godt for avlerparret, der både har fået føl og har den første drægtighed til årgang 2024 i hus. Desuden har moderen til Maskedals Casemiro, Maskedals Talina, haft sin internationale debut med Helle i sadlen.

Stort tillykke til Per med de 50 år den 24. april.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen