Phillippa Linde: Det går godt og vi nyder det

12-11-2020 11:23

Annika Knudsen Lorentsen

Phillippa W. Linde er en af de ryttere som i disse dage rider ved det internationale stævne i Oliva, Spanien, og her har hun medbragt en ny hest, som hun allerede har haft stor succes på, blandt andet i en rankingklasse på 145 cm

Copyright Ridehesten.com
Phillippa W. Linde og Carreau of Greenhill Z. Foto: 1clicphoto
Nyheden fortsætter efter annoncen

I alt har danske Phillippa W. Linde taget 6 heste med sydpå, hvor hun i disse uger konkurrerer på stævnebanerne i Spanien. Det er en blandet flok af heste, hvor nogle er yngre heste, mens andre er heste der kan gå med på højeste niveau. Et par af hestene er også ret nye for Phillippa, og hun fortæller, at det er en god måde at lære hestene bedre at kende, når man rider det samme sted flere uger i streg. 

– Det er en rigtig god måde for mig at lære de nyeste af mine heste bedre at kende. I ugerne mens vi er hernede har vi redet her i Oliva, og det er lidt forskelligt hvilke heste der går hvilke uger og hvor mange klasser de går. I denne uge er planen blandt andet, at min nye hest Carreau of Greenhill Z skal gå to Longines Ranking-klasser, men en 8 års jeg har, som også er forholdsvis ny, skal gå i den store sølvtur, som rides i 140.

Netop Carreau of Greenhill Z er et spændende nyt samarbejde for Phillippa. Den 11-årige hoppe e. Clintissimo Z/Caretino har Phillippa redet i et par måneder, og i weekenden lykkedes det parret at blive placeret i en 145 cm høj rankingklasse efter de gennemførte banen med blot en enkelt tidsfejl. 

2021 er sidste år som ungrytter
Næste år er sidste år hvor Phillippa kan ride med som ungrytter, og her håber hun da også på at opnå nogle gode resultater, hvis altså der bliver åbnet op for, at der igen kan rides større stævner og mesterskaber. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg håber på, at jeg kan komme med til EM. Det er målet. Jeg håber lidt, at den nye kan blive klar til EM og nogle af de andre store stævner, som forhåbentligt bliver afholdt næste år, forklarer Phillippa.

Carreau of Greenhill Z er allerede ret rutineret på højeste niveau, og har blandt andet gået 160 cm Nations Cup med britiske Joseph Clayton, ligesom amerikanske Michael Hughes også har redet hoppen i klasser tom. 160. Det bliver spændende at se og følge Phillippa og den talentfulde hoppe i fremtiden. 

Copyright Ridehesten.com
Phillippa W. Linde og Carreau of Greenhill Z. Foto: 1clicphoto

Håndteringen af corona er striks
For mange virker det nok lidt uvirkligt, at der fortsat kan rides stævner på livet løs i Spanien, men Phillippa forklarer, at der er meget strikse regler, og det er derfor, at det fortsat kan lade sig gøre. 

– Vi må ikke være mere end 6 personer sammen af gangen og vi skal bære mundbind konstant, hvis ikke vi sidder ned. De er ret strenge, men vi er glade for, at de kan afholde stævner, og vi håber bare, at det kan fortsætte de uger ud, som vi har planlagt at blive her. Det er rart, at vi trods alt kan ride stævne forholdsvist normalt, selvom der jo er mange begrænsninger i vores liv for tiden. Vi holder hele tiden øje med nye meldinger, men så længe det kan lade sig gøre, så glæder vi os over, at vi kan ride stævner hernede. 

Sunshine Tour og Nationsspringning
I denne uge rider Phillippa ved MET Tour i Oliva, mens hun og hestene i næste uge tager en friuge i det spanske. Ugen derefter går turen til Sunshine Tour i Vejer de la Frontera, hvor Phillippa og to af hendes heste er udtaget til at ride Nations Cup-stævnet. 

– Efter Sunshine Tour tager vi en uge med i Oliva inden turen går hjem, slutter Phillippa. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen