Plads til alle i søndagens clinic

07-09-2012 09:11
Der har været meget stor interesse for dressurclinic'en med Rune Willum og hans elever Joachim Thomsen og Cathrine Dufour, der afholdes på søndag ved Dansk Varmblods EQUSANA Eliteskue. Dansk Varmblod lover, at der er plads til alle
Copyright Ridehesten.com
Stortalentet Hedelunds Mefisto er en af de fremragende heste, der vil blive fremvist i den eftertragtede clinic på søndag.

Man kan fortsat købe billetter ved indgangen på Vilhelmsborg både lørdag og søndag, hvor der garanteres super underholdning ved Dansk Varmblods EQUSANA Eliteskue og Dansk Hesteforsikring Youngster Cup. Der er allerede solgte mange søndagsbilletter til Eliteskuet, hvor man søndag eftermiddag kl. 14.00 vil kunne opleve en meget spændende clinic med to af Skandinaviens bedste og mest aktuelle dressurryttere og trænere, Rune Willum og Joachim Thomsen. De vil igennem en clinic vise deres træning af nogle talentfulde og veluddannede DV-heste fra egen stald, heriblandt verdenshestene Akeem Foldager og Hedelunds Mefisto! I samme clinic får publikum fornøjelsen af at stifte bekendtskab med den nykårede dobbelte europamester Cathrine Dufour og hendes DV-vallak Atterupgaards Cassidy, der til dagligt træner hos Rune Willum. Cathrine og Cassidy vil bl.a. ride deres guld-kürprogram fra sommerens EM-finale. En almindelig indgangsbillet til blot 100,- kr. giver adgang til Eliteskuet hele søndagen og ligeledes til den eftertragtede clinic. Vær opmærksom på det ændrede starttidspunkt kl. 14.00. Det betyder, at der for de dressurinteresserede er mulighed for at se alle dressurbetonede medaljeaspiranter på Vilhelmsborgs smukke gårdsplads, inden Willum & og Thomsen indtager opvisningshallen. Dansk Varmblod garanterer plads til alle på søndag.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen