Planlægningen af Copenhagen Eventing 2022 i fuld gang

12-07-2022 09:41

Annika Knudsen Lorentsen

Copenhagen Eventing afvikles i år den 2.-4. september med DM for senior, U18/U21 og ponyer. Mesterskaberne er samtidig med internationale klasser på flere niveauer

Copyright Ridehesten.com
Marcin på besøg på Lundegaarden. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra den 2.-4. september 2022 afholdes der Copenhagen Eventing, hvor der er DM for både senior, U18/U21 og pony på programmet, samt internationale klasser i CCI1*, CCI2*, CCI3* og CCIP1*. 

Stævnet afholdes som altid med dressur og springning i Bernstorffsparken og den afsluttende terrænspringning afholdes på Lundegaarden i Høsterkøb, hvor Lykke og Niels Martinsen endnu en gang stiller deres arealer til rådighed. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det har alle år været vigtigt for Sportsrideklubben, at stævnet udvikler sig og til årets stævne har vi bestilt ca. 20 nye spring for at sikre fornyelse og løft af kvaliteten af stævnet, fortæller Jakob Leth fra Sportsrideklubben og fortsætter:

– Vi har i år engageret den meget erfarne polske banebygger Marcin Konarski, der sammen med tyske Bernd Backhaus står for terrænet. 

Marcin Konarski er en af de mest aktive i militarysporten og er i 2022 arrangør af fem store militarystævner inklusiv EM for pony på sin hjemmebane i Strzegom i Polen. Han er herudover teknisk delegeret til de verdenskendte stævner i Badminton og Aachen samt til VM i Pratoni del Vivaro senere på året. På trods af mange aktiviteter har Marcin allerede besøgt Lundegaarden to gange og planlagt mange nye og spændende rideveje i det flotte terræn, hvor der blandt andet er et nyt vandspring.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen