Ponyer og solskin i Aarhus Rideklub

09-05-2021 09:34

Rikke Hald Jensen

I denne weekend holder Aarhus Rideklub C-stævne i springning for ponyer og heste. Næsten alle klasser er fyldt op og hele lørdag stod på ponyspringning

Nyheden fortsætter efter annoncen

Med mulighed for at tilmelde i klasser fra LC til MB1* for ponyer i løbet af lørdagen, var der lidt for de fleste. I alt rider næsten 500 starter gennem banen hen over hele weekenden på banen på Vilhelmsborg.

Lørdagens B0-klasser har været godt fyldt op for alle tre pony-kategorier og mange har haft muligheden for at pudse springformen af.

Copyright Ridehesten.com
Lærke Grønbjerg og Silver. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Dagen har budt på tre LB1* stilspringnings-klasser, hvor klassen for 3’er-ponyerne blev vundet af Dicte Kjartan Søstrøm på Kokkedal’s Madame (Gribsvads Rosehal/Parvadean Reaction) med en karakter på 8.2. De blev stærkt efterfulgt af Fenja Schougaard på Willow Lord med 8.1.

I klassen for 2’er-ponyerne var der tæt konkurrence, hvor 1. pladsen måtte deles mellem Amalie Hedegaard på Lisross Diamond Skye (Gwennic De Goariva/Robe Thunder Dun) og Lærke Grønbjerg på Silver, begge med en karakter på 8.9. Louise Gargas Madsen og Eddy red sig til tredje pladsen med 8.6.

LB1* for 1’er-ponyerne var præget af særdeles flotte ridt og tre ekvipager blev belønnet med en karakter på over 9. Frederikke Holm Burmeister og Vognmandsgårdens Astaire (Polsbury Power Point/Vognmandsgårdens Firelight) red sig ind til en 1. plads med hele 9.4, mens anden pladsen blev vundet af Emma Brøchner Mortensen på Doris Day (Ponny Power Darling Boy) med en stilkarakter på 9.3 efterfulgt af Mille Carøe Godske Østergaard på tredje pladsen på ponyen Davinci med 9.1.

Copyright Ridehesten.com
Frederikke Holm Burmeister og Vognmandsgårdens Astaire. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Eftermiddagen bød på LA1* og i klassen for 3’er-ponyerne red Maya Kathrine Mulbjerg Larsen sig til første pladsen på ponyen Peanut i tiden 46.40. Emilie Sehested Boll og Nice Surprise blev placeret på anden pladsen med en tid på 48.83 sekunder. Tredje pladsen gik til Sascha Vestergaard Levisen og Grosengårds Bohéme (May-Way) med 55.17 sekunder.

Copyright Ridehesten.com
Maya Kathrine Mulbjerg Larsen på Peanut. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Emilie Sehested Boll og Flach Back red fejlfrit og hurtigst i klassen for 2’er-ponyerne og blev derfor placeret som nummer et. På anden pladsen red Josephine Brendholdt sig ind med Siska (El Kayr/Constant) og tredje pladsen blev indtaget af Frederikke Holm Burmeister på Nørlunds Lady Rihanna (Melli’s Dornik/Valentino).

I LA1* for 1’er-ponyerne red Signe Lohse Jensen mere end syv sekunder hurtigere end nærmeste konkurrent og vandt derfor klassen med ponyen Drusbjergs Rubina (CE Roberto/Manitu N). Laura Bache og Tågerods Apaja (Pour Amour) red sig til anden pladsen, mens Liv Juhl og Tai Tasty (Westminster Bailey/Tai Calido) blev placeret som nummer tre.

Copyright Ridehesten.com
Emilie Sehested Boll på Flach Back. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Lørdagen blev sluttet af med MB1* og for klassen for 3- og 2’er-ponyer blev vundet af Freja Lotus Frankert på Donnatello D.J. (Kantje’s Armando/Merrie Moscan). Anden pladsen gik til Camilla Winther på Forrests Fame and Fortune, mens Josephine Brendholdt og Siska (El Kayr x Constant)

Copyright Ridehesten.com
Signe Lohse Jensen på Drusbjergs Rubina. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Maya Yung Gotfredsen på Cummermore Dolly vandt MB1* for 1’er ponyerne, mens Josefine Marie Westerskov og DJ 18 (Diamond Boy/Nantano) red sig til anden pladsen. Melissa Rennebod og Killinick Trigger blev placeret på tredje pladsen

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen