Præsentationsspringning i særklasse

08-03-2015 12:07

Søndagens præsentationsklasse for 4- og 5-årige hingste i Equsna Arena havde blot to deltagende hingste, men de var til gengæld en fornøjelse at følge på banen

Søndag formiddag i den runde Equsana Arena var der udskrevet en prsentationsklasse for 4- og 5-årige springhingste. Da de 4-årige hingste skal springe under rytter som et led i eftermiddagens kåring og oprangering af hingstene havde hingsteholderne valgt at framelde de 4-årige hingste, så de kunne spare kræfterne til i eftermiddag. 

Det betød at det blot kom to hingste til start i Ridehestens præsentationsklasse, og det var de to femårige hingste Balou og Bøgegårdens CHacco-Lido - to importerede hingste af høj kvalitet med hver sine forcer, fortalte Johnny Hansen. Hvor Balou e. Balou du Rouet galoperede " ind i himlen" og sprang i samme retning under Torben Frandsen, så sprang Bøgegårdens Chacco-Lido e. Chacco-Blue med en super teknik og utrolig praktisk under Emilia Kerimaa, og dommerne Johnny Hansen og Bo K. Møller benyttede lejligheden til at fortælle om vigtigheden af at give også springhesten den rette uddannelse. 

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev