Prinsesse Märtha Louises datter tog sejren (video)

03-12-2021 22:05

Ved Baltic Cup finalerne på Vilhelmsborg var det den norske prinsesse Märtha Louises datter, Emma Tallula Behn, der sejrede individuelt hos childrenrytterne her til aften

Copyright Ridehesten.com
Emma Tallula Behn her sammen med sin mor, Prinsesse Märtha Louise af Norge. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Vilhelmsborg danner traditionen tro rammen om Danish Derby Horse Shows Christmas Show-stævner og Baltic Cup Finale i november og december – og her i uge 48 gælder det Baltic Cup.

Fredagens program har budt på mange klasser i de forskellige kategorier med holdkonkurrence for både children og junior/25. I childrenrytternes 120 cm blev norske Emma Tallula Behn fejlfri i hovedspringningen med femte hurtigste tid. I omspringningen kunne absolut intet stoppe hende og hendes hoppe Fetoucha, hvis afstamning er ukendt.

13-årige Emma Tallula Behn er en af den norske prinsesse Märtha Louise og Ari Behns tre døtre, og Emma Tallula har arvet sin mors rideinteresse. Märtha Louise, der fortsat rider men ikke længere på konkurrenceplan, har tidligere haft en international springkarriere.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I aften leverede Emma Tallula og Fetoucha en præstation i omspringningen, som ingen kunne overgå. Igen var ekvipagen fejlfri i absolut hurtigste tid på 33,56 sekunder. Dermed vandt de klassen.

De danske hold besatte hos childrenrytterne såvel som hos junior-/U25-rytterne andenpladsen efter nogle stærke præstationer i meget spændende klasser på Vilhelmsborg i aften.

Stævnets start- og resultatlister.

 
 
 
 
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald