Publikum elsker ham

09-03-2017 23:17

Jytte Lemkow

Hasse Hoffmann er en populær person. Det vidnede en så godt som udsolgt Hal M i Herning om, da han her til aften gav en særlig clinic med fokus på de grundlæggende værdier i tilridning og arbejdet med heste; fra den fireårige til Grand Prix 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hasse er en ildsjæl. Han vil så gerne give sin viden fra sig, og det gjorde han med iver og entusiasme i to en halv time uden pause. Til at demonstrere sine teorier gjorde han flittigt brug af et flot udvalg af ryttere, spændende fra Christian, som er talentfuld ponyrytter, til de to danmarksmestre Lisbeth Sejrskilde og Lone Bang Larsen.

Men at han kan andet end at tale og instruere, det viste han ved at starte sin clinic med selv at køre et haflinger-tospand for fuld power. Derefter var det de svære Grand Prix øvelser, med et minimum af indvirkning på sin egen hest, Hesselgårds Richmond, der var på programmet, og han afstod heller ikke fra selv at springe op på en voltigeringshest.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hasse sluttede af med at demonstrere sit egen horsemanship og ridefærdighed ved flere gange at springe en trekombination af betydelig højde. Godt gået fra start til mål. Godt gået af en 65-årig. Og husk som Hasse sluttede sin clinic af med: Den de rider bedst, får den ældste hest!

 

Husk at du kan købe Hasse Hoffmanns bog "Dressur med hjerte og forstand" på  Ridehestens webshop

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen