Quaterhit med en fransk fremtid

28-08-2020 11:45

Den 6-årige avlshingst Quaterhit er solgt til  den franske dressurrytter Dominique Degueldre og har allerede fundet sig godt til rette i det franske

Copyright Ridehesten.com
Quaterhit og Søren Wind. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den nu 6-årige avlshingst Quaterhit er flyttet til Frankrig. Hos sin nye ejer, dressurrytter Dominique Degueldre, er han allerede faldet godt til, og Dominique Degueldre fortæller i en pressemeddelelse, at den charmerende hingst stortrives, og at hun selv rider ham et par gange om ugen, og ellers trænes og uddannes hingsten af hendes underviser Stephanie Brieussel.

– Lige nu er vi ved at lære Quaterhit rigtig godt at kende, og hvis alt går vel, skal han gå hingsteshow med min træner her i Frankrig næste måned. Mit mål er, at han skal debutere i Prix St. George næste år. Og hvis alt går vel, udbydes han i avlen igen næste sæson, ligesom det har været tilfældet i Danmark, tilføjer Dominique og fortæller, at det er hendes mål at erhverve unge topheste og uddanne dem til Grand Prix i tæt samarbejde med sin træner..

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den udtryksfulde og stortgående Quaterhit e. Quatergold/ Sandro Hit blev som 3-års fremstillet af Helgstrand Dressage til kåring i Dansk Varmblod, hvor han aflagde en særdeles god 35-dages test og blev færdigkåret i Dansk Varmblod med 9 i både trav og galop. Hos Helgstrand er Quaterhit blevet uddannet af beriderne Kenneth Damgaard og Søren Wind.

/Helgstrand Dressage.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing