Queenparks Wendy i topform

23-01-2021 13:58

Det kunne med stor sandsynlighed være blevet til endnu en UVM-medalje for guldmedaljehoppen Queenparks Wendy, hvis ikke sidste års UVM var blevet aflyst. I stedet har Andreas Helgstrand udnyttet tiden til fulde, og en træningsvideo viser, at hoppen er godt på vej mod Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Andreas Helgstrand og Queenparks Wendy da de vandt Dansk Ride Forbunds Championatfinaler for Ungheste i 2019. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Den nu 7-årige guldmedaljehoppe Queenparks Wendy e. Sezuan/ Blue Hors Soprano (opdr. Kurt Gosmer) har trods sin unge alder allerede flere titler på CV'et. Som 3-års blev hun tilkendt opdrættermedalje i guld, som 4-års blev hun nummer tre ved Dansk Ride Forbunds Championatfinaler for Ungheste powered by Pavo, og som 5-års vandt hun og Andreas Helgstrand både Dansk Varmblods Unghestechampionat og senere på året UVM-bronze i Ermelo, mens det forrygende år blevet afsluttet med en sejr ved DRF's championatfinaler. 

Blot en enkelt start blev det til i 2020, hvor hoppen vandt kvalifikationen til PAVO & DRF's championat for 6-årige dressurheste på Vilhelmsborg og efterfølgende blev udtaget til at repræsentere Dansk Varmblod ved UVM i Verden, som i sidste ende blev aflyst. 

Nu har Andreas fået bygget en masse styrke i den talentfulde hoppe, som viser stor kvalitet og godt anlæg for Grand Prix-øvelserne. 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen