Rath og Totilas gjorde det igen!

19-07-2014 19:01

Jytte Lemkow

Hvornår har dressurverdenen før i samme klasse kunne glæde sig over fire ridt som var mageligt over 80%? Det var tilfældet i den fantastisk spændende Grand Prix Special ved CHIO Aachen i dag

Copyright Ridehesten.com

Charlotte Dujadin og Valegro var efter gårsdagens nedtur i Grand Prixen her i dag i Grand Prix Special tilbage i storform, og det er en ren nydelse at se dette par med deres udstråling, energiske, store, smidige gangarter og tårnhøje tekniske kvalitet. Desværre for Charlotte indløb der en lille bagbensfejl i begge changementerserier for hvert galopspring, og kvaliteten af changementerne taget i betragtning blev det alt for hårdt straffet. Deres resultat blev 83,157%.

Da Matthias Alexander Rath med Totilas havde været på banen og med et fejlfrit ridt, men meget anderledes end Charlotte og  Valegros opnåede 84,529% var placeringerne fordelt til Totilas fordel. Publikum var eldevilde efter Totilas præstation, som har en mængde kvalitet men også en del overdrevne bevægelser!

Efter et ligedes ekstremt smukt og fejlfrit ridt placerede Helen Langenhagenberg og Damon Hill sig på tredjepladsen med 82,078%, medens det for Isabella Wehrt for første gang lykkedes at runde de 80% med den unge hoppe Bella Rose, de opnåede endda for deres ligeledes fejlfrit ridt, men hvor nogle øvelser stadig kan finpudses: 81,471%.

Anna Kasprzak placerede sig som nr. 10, og kommer derfor mageligt med i küren, som er forbeholdt de 15 bedste fra Grand Prix Special, medens Lone Bang Larsen med sin 17. plads, Lars Petersen med sin 20. og Mikala Gundersen med sin 21. plads har afsluttet deres indsats i Aachen 2014.

Se klassens resultat HER

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald