Region 4 indkalder til møde

30-09-2015 15:52
Avl

Dansk Varmblods region 4 holder medlemsmøde på tirsdag i Sdr. Hygum Rideklub

Copyright Ridehesten.com

Dansk Varmblods region 4 holder medlemsmøde Tirsdag den 6. oktober kl.19.30 i Sdr. Hygum Rideklubs cafeteria, hvor der vil være fri entré og gratis kaffe. Mødet vil have fokus på: 


Auktioner i DV 
- er blevet populære både hos avlere og ryttere. Vi stiller nogle oplægsspørgsmål til Ulrik Kristensen og Casper Cassøe Krüth fra udvalget.
Har vi efterhånden fået udviklet den rigtige form på salg af føl, unghingste og rideheste til vores Eliteauktioner? Hvilke kriterier og tanker ligger der bag den udtagelses form der praktiseres? Hvad skal vi som avlere tænke på, hvis vi gerne vi have vores opdræt på Eliteauktion? Kan vi blive bedre i DV til at sælge uddannede rideheste

 

DV´s Strategiplan
- skal fremskrives til en ny fem års periode 2015 til 2020. Har du tanker og ideer om, hvilken vej Dansk Varmblod skal flytte sig de kommende år, så vil vi gerne have det frem, idet der er en ny er under udarbejdelse (se den nuværende på www.varmblod.dk). 

 

Forslag til Repræsentantskabsmødet
- har du et emne du kunne tænke dig, at bringe op i Dansk Varmblods ypperste debatforum, så kom og prøv det af på medlemsmødet.

Eventuelle forslag til Repræsentantskabsmødet skal være DV i hænde senest 1. november. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen