Rehoff klar til derby i Hamborg

16-05-2023 18:46

Annika Knudsen Lorentsen

21-årige Caroline Rehoff Pedersen stiller i denne uge til start ved det prestigefyldte derby-stævne i Hamborg, hvor hun vil gå efter at kvalificere sig til den store derbyklasse på søndag

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen med Calvin 115. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne uge er Caroline Rehoff Pedersen en af de danske ryttere, der skal ride ved det store internationale stævne i tyske Hamborg, og hun er tilmeldt de 4-stjernede klasser, hvor det omtalte springderby er højdepunktet. 

Med sig bringer hun den 12-årige vallak Calvin 115 e. Castelan/Colman, som hun de seneste år har haft stor succes med internationalt, blandt andet i foregående weekend i en 160 cm-klasse i Hohenkirchen.

– Jeg er super spændt og nok også en smule nervøs, måske på kanten til skræmt. Omvendt så tror jeg, at det bliver rigtig sjovt, og jeg glæder mig til at ride. Jeg gør det for oplevelsen, og fordi det gælder om at udnytte, at jeg lige nu har en hest, som vi tror på, kan gå Hamborg derby. Det ved vi selvfølgelig ikke om han kan endnu, men vi har trænet lidt og øvet nogle af springene, hvilket han gjorde rigtig godt. Det er helt klart en konkurrence, som man gerne vil have på CV'et, forklarer Caroline og fortsætter: 

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen med Calvin 115. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg skal ride den første kvalifikation i morgen og den anden på fredag, og så håber vi, at jeg kan gøre det godt nok til, at vi skal ride den store Derby-klasse på søndag. Det bliver uden tvivl en stor oplevelse at ride ind foran så stort et publikum. 

Caroline bliver trænet af Lars Bak Andersen, som netop er manden, Caroline købtr Calvin af. Lars har uddannet Calvin til 160 cm Grand Prix, og efterfølgende overdraget tøjlerne til Caroline, som ligeledes har konkurreret på absolut topniveau med vallakken. Lars skal selv deltage ved stævnet i de 5-stjernede springklasser med to andre heste, og derfor står han klar på sidelinjen til at hjælpe Caroline, når hun som bare 21-årig forhåbentligt skal ride ind i det verdenskendte Hamburger Springderby.

Foruden Caroline og Lars kommer der et par andre danske springryttere til start ved stævnet. Andreas Schou er tilmeldt de 5-stjernede klasser, mens Philip Löven er tilmeldt de 4-stjernede. Ydermere kommer Christina Henriksen til start i den internationale amatørtur. 

Følg stævnet her.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing