Riders Cup er klar til årets første landsstævne

29-04-2021 21:24

Den kommende weekend er Riders Cup vært for årets første landsstævne i springning, som i dag blev startet ud med C-klasser til glæde og gavn for både ryttere og heste

Copyright Ridehesten.com
Jeff Paw Nielsen på Erica. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Endelig, fristes man til at sige, er det nu muligt at afholde landsstævner igen, efter at både COVID-19 og herpesvirus har haft sat en stopper for større stævner. De kommende dage afholder Riders Cup landsstævne i springning, med 1. kvalifikation af Walber Cup samt enkelte C-klasser. 

Det er tydeligt at mærke at rytterne er glade for at kunne komme til stævner igen, og med overvældende mange tilmeldinger til stævnet, var Riders Cup nødsaget til at rykke nogle af klasserne til i dag for at kunne overholde forsamlingsforbuddet. 

Stævnets aller første klasse var en LA1*, som med over 60 starter var delt op i to separate klasser for at overholde forsamlingsforbuddet, men lagt sammen i én resultatliste. 

Her var Jeff Paw Nielsen på Erica e. Clarimo/Carpaccio (opdr. Jørgen Thomsen) langt hurtigere end konkurrenterne, da de med nul fejl i anden fase, sikrede sig sejren i tiden 26,86 sekunder. Den hurtigste forfølger var Benjamin Saurugg fra Stutteri Alfarvad, som med Lord Levistro PS  Z e. Levisto/Calato (opdr. Peter Simons) blev nummer to i tiden 28,26 sekunder. Lige i hælene fulgte Martin Neergaard på Opium Two, da de red 2. fase med nul fejl i tiden 28,35 sekunder.

Se alle start - og resultatlister HER

Ridehestens fotograf har været til stede i dag og vil være til stede igen på søndag. Husk at se billederne på Ridehesten.com

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev