Riders Cup klar til udendørssæsonen

23-04-2023 12:12

Annika Knudsen Lorentsen

De kommende to uger afholder Riders Cup både landsstævne og distriktsstævne i springning, og de er helt klar til at byde velkommen på deres store udendørs springbane

Copyright Ridehesten.com
Banen hos Riders Cup. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I næste uge åbner Riders Cup udendørssæsonen med landsstævne i springning, hvorefter de ugen efter fortsætter med distriktsstævne. 

Landsstævnet byder på mange forskellige klasser fra LB til S, ligesom der ligeledes afholdes Six Bar, og så danner stævnet rammen omkring første kvalifikation i årets Walber Cup. Læs mere om stævnet, og se udvalget af klasser lige her. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Distriktsstævnet ugen efter byder også på et varieret udbud af konkurrencer, da man kan ride alt fra 70 centimeter til 140 cm. Der er fortsat åbent for tilmelding til distriktsstævnet via DRF. 

Riders Cup er kendt for deres gode stævner både indendørs og udendørs, og teamet på stedet gør altid deres bedste for at sikre en god afvikling. Der er god mulighed for både at ride og få sig en hyggelig oplevelse som publikum, og der vil med garanti blive serveret god mad i cafeteriet. 

Der vil også være gode præmier at ride efter for de deltagende ryttere. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald