Rideudstyr og show ud over det sædvanlige

15-09-2016 13:50

I den kommende weekend åbner TIKA-rideudstyr dørene op for en spændende lørdag til dette års HESTIVAL, der byder på masser af udstyr, shows og lærerige indslag

Copyright Ridehesten.com
Bo Høstrup giver gode råd og vejledning ved sidste års Hestival

Lørdag fra kl. 10-16 er der mulighed for at gå decideret amok i udstyr hos TIKA-Rideudstyr, når de inviterer til HESTIVAL. Der er større bredde på sortimentet end nogensinde før – og en hel ridehal er blevet fyldt op med lækkert udstyr.

Foruden de mange lækre ting og sager til både rytter og hest, er der ca. 30 stande med store udstillinger, masser af konkurrencer og andre gode tilbud. Her er Rider by Horse blandt andet til stede og giver dig mulighed for at vinde et af de helt nye sæt fra den nyeste kollektion.

Der er desuden et stort opvisningsprogram i løbet af dagen der byder på mange forskellige indslag. Her er i den grad noget for enhver der ønsker sig god og lærerig underholdning. Blandt andet kan nævnes Charmaine Berdino, som giver opvisning i frihedsdressur. Charmaine vil kommentere og fortælle om træningen i cirkus.

Grand Prix-rytter Marie Rune og Bo Høstrup vil desuden tage dig med på en træningsrejse fra LA-niveau til svær dressur. Først underviser Marie Rune en LA-rytter, hvorefter Marie selv skal ride en meget talentfuld ung 5-års dressurhest, hvortil Bo Høstrup vil kommentere, guide og vejlede. Til sidst vil Bo Høstrup selv ride på sin egen S-hest. Senere på dagen vil det så blive muligt for én blandt publikum at få en eksklusiv ridetur på Bo Høstrups hest under kyndig vejledning af Bo selv, så husk at pakke ridebukser og hjelm!

Desuden kommer der også en flot opvisning i voltigering ved Sanne Lorenzen. Her vil blive god akrobatisk underholdning, præget af ynde og spænding. 

Læs mere om HESTIVAL

Copyright Ridehesten.com
Voltigering ved Sanne Lorenzen

Info

Komplet udstiller liste og tidsplan kan du se på tikarideudstyr.dk

21. – 25. september holdes der NET-HESTIVAL, hvor Hestival tilbud kan købes online.

HESTIVAL afholdes hos TIKA-Rideudstyr, Solbjerg Plantagevej 3, 6731 Tjæreborg
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen