Ridehesten on tour

13-09-2013 14:40

Rikke Larsen

I denne weekend er magasinet Ridehesten på tur, hvor vi besøger TIKA Hestival lørdag og åbent hus hos Kinnerup Heste-Artikler søndag

Copyright Ridehesten.com

Lørdag fra kl. 10-16 slår TIKA Rideudstyr ved Tjæreborg dørene op til den traditionsrige Hestival, hvor der kommer besøgende fra nær og fjern. Allerede fra morgenstunden samles der kø foran porten til ridehallen, der er fyldt til bristepunktet med gode tilbud. Derudover er der masser af stande på pladsen. Dagen igennem er der opvisninger på ridebanen, hvor man kan opleve bl.a. voltige, dressur og clinic med Bo Thomas Høstrup. I forbindelse med Hestival har TIKA Rideudstyr i samarbejde med Kentaur en ny konkurrence på facebook, hvor man kan deltage i konkurrencen om en KENTAUR ELEKTRA NEW sadel.

Læs mere om TIKA Hestival og hele programmet på deres hjemmeside og facebook

Søndag går turen nordpå til åbent hus hos Kinnerup Heste-Artikler ved Vodskov, hvor der er åbent fra kl. 9-18. Som de sidste par år er der et stort markedstelt på pladsen med masser af gode tilbud, og derudover er den 600 m2 store butik fyldt med udstyr, og 20% på alt på 1. sal. Hele dagen er der opvisninger på pladsen udenfor, hvor man kan opleve bl.a. horsemanship ved Maibritt Carter, friesershows og øltølt med Heklas opvsingninghold. EM-, VM- og OL-rytter Andreas Helgstrand kommer og skriver autografer fra kl. 10-11. Derudover har man mulighed for at vinde et gavekort på 5000 kr. og der er gratis øl, vand og pølser.

Læs mere om åbent hus hos Kinnerup Heste-Artikler på deres hjemmeside og facebook

Både lørdag og søndag kan man besøge Ridehestens stand, hvor man kan købe abonnement, bøger, gamle blade, høre om Ridehesten PLUS, møde vores JUNIOR-ambassadører og deltage i konkurrencen om fede præmier.

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen