Rikke Haastrup vinder senior kvalifikationen (video)

31-01-2020 22:16

Annika Knudsen Lorentsen

Med den velspringende hoppe Casira red Rikke Haastrup Kristensen i dag sejren hjem i kvalifikationen til det indendørs senior DRF-Mesterskab, og hun håber at kunne ride en medalje hjem i finalen i morgen

34 deltagere var til start i dagens kvalifikation af seniormesterskabet, og i blandt dem red 7 ekvipager fejlfrit. Bedst af dem var Rikke Haastrup Kristensen og Casira e. Casino/Espri (opdr. Aksel Rasmussen), som gang på gang viser topform i de høje klasser. I dag red ekvipagen fejlfrit i tiden 67.02 sekunder og dermed har de sikret sig det bedste udgangspunkt inden finalen i morgen aften.

Copyright Ridehesten.com
Thomas Sandgaard og Nørremøllehøj's Ariel. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Rikke var selvfølgelig glad for sejren i dag, og i videoen nederst i nyheden kan du høre Rikke fortælle om sejren i dag.

På andenpladsen blev det Thomas Sandgaard med Nørremøllehøj's Ariel e. Bøgegårdens Apollo/Cajus, som red en super flot og fejlfri runde i tiden 67.32 sekunder. På tredjepladsen blev det Hans Ley der fik redet Quincy Rold  e. Quidam de Revel/Diadem (opdr. Hans-Henrik Ditlev) fejlfrit gennem den udfordrende bane. 

Copyright Ridehesten.com
Hans Ley og Quincy Rold. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

På fjerdepladsen blev det unge Konstantin Deeken Künnemann med AK's Crowney e. Cartani/Cassini I (opdr. Peter Carstensen). Han red den velspringende Crowney fejlfrit rundt i tiden 69.02 sekunder. 

På femtepladsen blev det Lars Nørgaard Pedersen med den bare 8-årige avlshingst Bøgegården Gladiola, som i dag blev flot fremvist og leverede en fejlfri runde i tiden 69.14 sekunder. 

Foruden top-5 rytterne red også Martin Mose Knudsen med Volstrups Cash og Lars Bak Andersen med 3Q Qalisya fejlfrit i dag, og dermed er 7 ryttere videre til morgendagens finale med 0 fejl. 

Se start- og resultatlister her. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner