Rikke i front i voltige

02-09-2014 19:15

Britt Carlsen

WEG - Den regerende europamester Rikke Laumann har sat tingene på plads i voltigering i dag, hvor hun har lagt sig i spidsen efter det obligatoriske program

Rikke Laumann viste stor styrke i dagens obligatoriske program, på Ghost Alfarvad Z og med Lasse Kristensen som træner og longeføre, henviste Rikke konkurrenterne til de sekundære placeringer. Hun sejrede med 8,435 mod den engelske favorit Joanne Eccles 8,35 points.

- Vi er godt tilfres med det hele i dag, fortæller Lasse Kristensen, og fortsætter´: - Rikke har haft nogle småskader i foråret, problemer med en skulder og fodledet, alligevel har vi kunnet træne rigtig hårdt på bl.a. hendes op- og afspring, og de var der bare i dag. Det eneste lille usikkerhedsmoment var i hendes stand, men hun viste klart verdens bedste obligatoriske program. Det er flot, at hun hele tiden kan udvikle sig, og de andre har bestemt ikke ligget på den lade side i træningen, bemærker Lasse.

I morgen skal Rikke vise sit eget program, sin kür, og både det obligatoriske program og küren tæller til verdensmesterskabet, der afgøres endeligt  skulder fodled og alligevel har vitrænet rigitg hårdt op og afspring og de var der bare i dag. en igle usikekr hed i stand og klart etter verdens bedst eobligatoriske progtam hun udvikler sig og de andre har ikke ligget på den lade side.

Nu skal hun ind i küren i morgen og det hele hænger sammen, så alle karakterer følges af, og det hele afgøres i finalen på fredag.

- Det er vigtigt, at Rikke ligger hvor hun gør, så vi når ind i finalen i den sidste punje. Derfor er det vigtigt, at hun også placerer sig godt i küren. Vi ved vi har nogle nationer bag os som er utroolig stærke, bl.a. Joanne Eccles er ekstrem stærk i sine frie programmer, jeg jeg tror Rikke er det, båe fysisk og mentalt, slutter Lasse Kristensen.

 

Se resultatet her

 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen