Rikke under pres

04-09-2014 19:24

WEG - Det er lige nu ulideligt spændende ved voltigering ved WEG i Normandiet, Rikke Laumann startede med en sejr, måtte se sig slået i går og i dag fik hun en femte plads

Det hele bliver afgjort i morgen, når verdens bedste voltigerer tørner sammen for fjerde gang under VM for at afgøre medaljerne. Rikke Laumann, startede godt sammen med longeføre Lasse Kristensen og Ghost Alfarvad Z i det første obligatoriske program, hvor det blev til en sejr. I det danske lejr var man klar over, at det kunne være vanskeligt at holde den engelske favorit Jianne Eccles bag sig i det frei program, og det kom også til at holde stik. Og Rikke lå inden dagens konkurrence på en samlet andenplads. I dag skulle voltigererne så ud i endnu en konkurrence, som igen var det tekniske program.

- Rikkes tekniske program i dag var desværre ikke stærkt nok til at holde fast på 2. pladsen. Med en 5. plads i dagens program skal der virkelig kæmpes i morgen for at holde fast på medaljehåbet. I morgen skal Rikke, Ghost og Lasse ind i det frie program, som kørte rigtig godt i går, så vi lover at gøre alt hvad vi kan, fortæller holdleder Lise Berg, der også er fotografen bag billederne i nyheden.

 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald