Rom og Helgstrands veje skilles

31-12-2012 13:15
Berider Mads Rom blev ansat på Helgstand Dressage i februar 2012, men ved årsskiftet skilles deres veje - i bedste forståelse, understreger Mads Rom
Copyright Ridehesten.com
Efter knapt et års ansættelse hos Helgstrand Dressage har berider Mads Rom valgt at blive selvstændig. Han og Andreas Helgstrands veje skilles i bedste forståelse ved årsskiftet. (Foto: Ridehesten)

Efter knap 6 år som daglig leder af Hjallerup Rideklub fik berider Mads Rom ansættelse hos Helgstrand Dressage i februar 2012. Mads Roms opgave blev bl.a. at hjælpe Andreas Helgstrand med den daglige ledelse, specielt fordi Andreas så ofte må rejse hjemmefra for at ride stævner eller i forbindelse med handler. Deres samarbejde har fungeret godt, og desuden har Mads Rom redet adskillige yngre heste med succes i championaterne og ved egnethedstesterne det seneste år, samt redet hingsten Dark Knight til sejr og placeringer ved landsstævne. - Vi har haft nogle simple lønforhandlinger, og i den proces har jeg besluttet at opsige min stilling, fortæller Mads Rom og han fortsætter: Vi skilles i bedste forståelse og jeg har været glad for min tid hos Andreas Helgstrand. Det har givet mig mange gode oplevelser og noget erfaring at "putte i bagagen", uddyber den erfarne berider. Hvad der skal ske rent arbejdsmæssigt i fremtiden endnu noget usikkert. Sammen med sin hustru har han en mindre stald i Hjallerup, så indtil noget andet viser sig, vil han arbejde som selvstændig. - Jeg må se hvad fremtiden bringer af spændende opgaver, slutter han.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen