Rørt og glad Thilde blev Danmarksmester

08-09-2019 18:15

Annika Knudsen Lorentsen

En velafviklet dag hos Sportsrideklubben sluttede med en sejr til Thilde Strandby Møller i Agria DRF Mesterskab for kategori 1 ponyer

Så er dagen ved Sportsrideklubbens Agria DRF Mesterskabsstævne slut, og det har været en vellykket dag med god stemning og godt vejr, og dagen sluttede med en flot sejr til Thilde Strandby Møller i mesterskabet for kategori 1 ponyer. 

Copyright Ridehesten.com
Thilde Strandby Møller.

Ingen var bedre end Thilde Strandby Møller og Attyrory Goldstar, som eneste ekvipage formåede de nemlig at ride fejlfrit både i gårsdagens kvalifikation og begge dagens finalerunder. Thilde havde oprindeligt to heste til start i kvailifikationsklassen, men da man kun må ride en hest på finaledagen, blev det Attyrory Goldstar, som jo var fejlfri. 

– Jeg havde oprindeligt troet at jeg ville komme til at ride finalen på min anden pony, men så var det ham her der gik fejlfrit i går, fortæller en meget rørt Thilde efter sin sejr og fortsætter:

– Jeg kan slet ikke forstå det, jeg er bare så glad for at have vundet. 

Thilde kunne efter sit flotte ridt i dagens anden runde nyde at hun havde sikret sig sejren, mens fire andre ekivipager skulle  i omspringningen om sølv- og bronzemedaljerne. 

Copyright Ridehesten.com
Linnea Ilsøe Madsen på Zee Tech.

Her var det Linnea Ilsøe Madsen og Zee Tech der var absolut hurtigst og samtidig fejlfri og dermed sikrede de sig sølvmedaljen. Bronzemedaljen gik til en glad Emma Ponsaing på Sixmilewater Blaze. 

Se resultatet fra klassen her. 

I næste nummer af magasinet Ridehesten, kan I læse meget mere om Agria DRF Mesterskaberne hos Sportsrideklubben, hvor I blandt andet kan læse hvad stævnets engelske banebygger syntes om at bygge for de dygtige ponyryttere.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner