Roskilde Dyrskue er i fuld gang (video)

27-05-2022 21:48

Annika Knudsen Lorentsen

I denne uge er der igen Roskilde Dyrskue, efter to år, hvor arrangementet har været aflyst. Der er mange spændende ting på programmet, og arrangementet byder blandt andet på et stort hesteshow, der afholdes hver dag under skuet

Copyright Ridehesten.com
En del af det fremmødte publikum. Stemningsbillede fra kørekonkurrencen. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

I denne uge er der Roskilde Dyrskue, hvor mennesker, heste og andre dyr samles til et brag af et arrangement, som byder på mange forskellige indslag. På trods af lidt ustadigt vejr er dyrskuet i fuld gang, og folk er glade for at være tilbage efter to år, hvor arrangementet ikke har kunne holdes. 

Dyrskuepladsen i Roskilde fylder 35 hektar, svarende til 70 fodboldbaner og dyreudstillingen har omkring 1.500 dyr, så hvis du skulle hilse på dem alle, ville det tage 20 timer. 

Dyrskuepladsen i Roskilde emmer af liv, og der er mange spændende ting at opleve. Det gælder hvad enten man er til heste, maskiner eller andre dyr.

Copyright Ridehesten.com
En overgang silede regnen ned, men der var heldigvis også perioder med tørvejr. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

Roskilde Dyrskue er blandt andet kendt for sit flotte hesteshow, der finder sted alle tre dage, og i dag var et stort publikum mødt op for at overvære showet. 

Det Store Hesteshow varer en time og her kan man se alle slags heste vise deres fortrin frem på spektakulære måder.

Det gælder mange forskellige racer, som eksempelvis shire-heste, frederiksborgheste og lusitano. I løbet af showet er der også kørsel på programmet, hvor der er fart over feltet og spænding at følge for publikum.

Hvis du gerne vil opleve showet eller de mange andre ting på Roskilde Dyrskue, kan du besøge skuet lørdag og søndag, hvor der ligeledes er mulighed for at opleve hesteshowet.

I videoen nedenfor kan I få en fornemmelse af stemningen ved Roskilde Dyrskue.

Se programmet for Roskilde Dyrskue her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen