Ryttere glade for at være en del af Firkløveret (video)

06-04-2022 17:45

Annika Knudsen Lorentsen

I weekenden var der clinic i Firkløverets Springakademi, og her fortalte nogle af rytterne om, hvorfor de er glade for at være en del af akademiet

Copyright Ridehesten.com
En del af seniortruppen. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

I weekenden var både de unge ryttere og seniorrytterne fra Firkløverets Springakademi samlet på Riders Cup, hvor der endnu engang var clinic med de svenske trænere Maria Gretzer, Björn Carlsson og Pether Markne. 

Rytterne kunne endnu engang suge til sig af nyttig viden, og dyrke det sammenhold, som de alle er glade for at kunne skabe som en del af akademiet. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Både Dorte Dahlmann Olsen, Martin Mose Knudsen og Josephine Bagge er en del af af den nye seniortrup, og de fortæller alle, at de er rigtig glade for at være en del af akademiet. I videoen nedenfor kan du høre dem alle tre fortælle lidt om, hvorfor de er med og hvad de føler, de har fået ud af det indtil videre. 

Avlerklubben i fuld gang
Sideløbende med de mange tiltag for rytterne i akademiet, har Firkløverets Springakademi stablet en avlerklub på benene, ved navn Firkløverets Avlerklub. Fra den 1. april kunne man blive en del af klubben, som har til formål at lave et netværk mellem ryttere og avlere, ligesom der løbende vil være forskellige tiltag til glæde for de avlere der er en del af klubben. 

Akademiet har allerede budt de første avlere velkommen, men der er plads til mange flere. Vil du gerne være en del af avlerklubben, kan du finde mere information på akademiets hjemmeside.

Copyright Ridehesten.com
Nogle af akademiets ryttere sammen med træner Björn Carlsson iført avlerklubbens nye jakker. Foto: Privat
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald