Vellykket clinic hos Firkløveret

14-02-2023 09:54

Annika Knudsen Lorentsen

Firkløveret Springakademi og Firkløverets Avlerklub var i weekenden samlet hos Riders Cup, hvor rytterne fik undervisning og avlerne deltog i et oplæg med en belgisk avler

Copyright Ridehesten.com
Foto: Firkløverets Springakademi
Nyheden fortsætter efter annoncen

I weekenden dannede Riders Cup rammen om clinic i Firkløverets Springakademi, hvor rytterne i akademiet endnu engang var samlet for at modtage undervisning fra den svenske trænerduo Maria Gretzer og Björn Carlsson. 

I løbet af weekenden var der foruden undervisningen flere andre ting på programmet, og en af dem var i Firkløverets Avlerklub. Den belgiske avler Eric Goossens holdte oplæg om den platform han står bag, Hippomundo, såvel som omkring sin egen avl og det at tage kloge valg, når man vælger at starte som avler. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Stemningen var god, og mange avlere støttede op om foredraget med Eric, ligesom flere af rytterne i akademiet også valgte at lytte med. Foredraget handlede om de mange muligheder man har som avler, rytter eller hesteejer i Hippomundo, ligesom Eric forklarede, at nye avlere bør starte med én rigtig god hoppe fremfor mange halvgode. 

Alt i alt var det en vellykket weekend i akademiet. Næste clinic i Firkløverets Springakademi er til april. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen