Så er Vilhelmsborg godt i gang

23-08-2018 19:02

Det er kun torsdag og Vilhelmsborg summer allerede af liv og glade mennesker. I går åbnede springhestene hele stævnet, som bliver en weekend med avl og sport i særklasse

Copyright Ridehesten.com
Stine Almind Pedersen på Selma B

Meget kan ske endnu, men det ser ud til at weekendens store arrangement på Vilhelmsborg bliver i nogenlunde tørvejr, højest kan et par byger kigge kort forbi. Det i sig selv, skaber en del af de fantastiske rammer, som er på Vilhelmsborg, hvor der de kommende dag vil være et hav af mennesker og heste.

Det er næsten noget for en hver smag, hvad enten man er mest til avl, dressur eller springning - eller alle tre ting. For springhestenes vedkommende startede stævnet allerede i går, hvor de første heste red igennem start og mål på den store springbane. 

Intet mindre end 317 starter har der været igennem springbanen i dag hvor er der er blevet redet klasser fra LA2** til MA1*som netop er afsluttet. 
Foran intet mindre en 86 ekvipager, tilfaldt sejren Stine Almind Pedersen og hoppen Selma B i dagens MB1*. Mange prøvede at slå tiden 59,48 sekunder, men uden held.

Copyright Ridehesten.com
Marie Louise Horstmann på Acamorka

Marie Louise Horstmann var den hurtigeste i dagens MB2**. Med 23,23 sekunder sejrede hun og Acamorka, mens tre andre var under ét sekund fra sejren. Tættest på Marie blev det Peter Thorup på Cali Frej som red i mål i tiden 23,54 sekunder. 

Ridehestens stiller som altid op med stærkeste mandskab. Skribenter som er klar til at opdatere sitet med flotte resultater og gode historier, mens de travle fotografer forsøger at forevige alle momenter. 

Kom og besøg os i opvisningshallen hvor vores stand holder til og hvor billeder fra weekendens kan ses.

Se start - og resultatlister HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen