Salgsannonce på Ridehesten.com gav lynsalg

23-04-2018 11:57

Endnu en hest er solgt lynhurtigt efter en salgsannonce på Ridehesten.com. Anna Michelsen satte sin springhest til salg tirsdag aften, og allerede onsdag var der bid

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Beriderelev Anna Michelsen har netop solgt sin faste makker gennem fire år. Den 9-årige dansk varmblodshoppe Kamar's Chrilida e. Crelido/Carano (opdr. Morten Kappel Petersen), i daglig tale kaldet Chrille, blev tirsdag aften sat til salg, og allerede onsdag henvendte flere potentielle købere sig.

Torsdag sad Chriles nye ejer i sadlen og det eneste, der nu manglede var et dyrlægetjek, som heldigvis også gik glat igennem.

Nyheden fortsætter efter annoncen


En spændende rejse
Anna Michelsen fik Chrille i ridning, da hun var førsteårs-beriderelev på Ikast Rideklub. Anna og Chrille har været et fast makkerpar gennem hele hendes uddannelse, og det var da også Chrille, der var med til Annas 4 års eksamen, hvorefter Anna kunne kalde sig ejer af Chrille.

- Nu er jeg femteårs-elev i Grindsted, og jeg besluttede, at det var tid til at finde en ny rytter til Chrille, selvom jeg virkelig er glad for hende, og hun er den hest, jeg har, som jeg kender allerbedst, fortæller Anna til Ridehesten.com

Chrille skal nu fungere som lærehest for en 15-årig pige i Thisted, der går fra pony til hest.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen