Samlet sejr til Daniel og Blue Hors

15-11-2014 15:05

Britt Carlsen

I denne weekend afvikler Blue Hors Dressurfestival på det smukke ridecenter. I dag blev Julianelyst Youngster Cup afgjort og det til fordel for Blue Hors da det blev til sejr for hingstestationens avlshingst Bentley

Det er blot få uger siden Daniel Bachmann Andersen blev ansat på Blue Hors, men alligevel har han fundet sig godt tilpas i sadlen på flere af hingstestationens veluddannede avlshingste. 

Han vandt i går kvalifikationen i Julianelyst Youngster Cup på avlshingsten Blue Hors Bentley e. Belissimo M og igen i dagens finale var de helt uslåelige for konkurrenterne i Prix St. Georges hvor han opnåede knap 71% Klassen var sponsoreret af Julianelyst ved Agnete Kirk Thinggaard og så var det en dressursadel fra ScanHorse til vinderen. Daniel har fundet ind i et godt samarbejde med hingsten, eneste lille udfordring var changementsserierne, netop changementerne er noget som er meget personligt fra rytter til rytter, men Bentley og Daniel klarede opgaven fejlfrit, men med noget ekstra energi fra hingsten der fik Daniel til at smile bredt midt i serien.

Som det var tilfældet i kvalifikationen kom Sanne Henningsen og Lorenzo ind på andenpladsen - Lorenzo imponere med en stor, rmmelig galop, som han har let ved at samle under Sanne, i den første halvpirouette blev det lige for samlet, og det kostede værdifulde points. 

Den elegante og letdodede guldmedaljehoppe Serikit e. Blue Hors Hotline kom ind på tredjepladsen under Carina Nevermann Torup - paret havde mange højdepunkter især i trav programmet, mens den arbejdsivrige hoppe blev lidt spændt i galopprogrammet, 

I dagens konkurrence kom Carina Cassøe Krüth ind på andenpladsen med Heiline's Hot Mix - parret blev ikke placeret i det samlede resultat, da hun måtte opgive i gårsdagens klasse da Hot Mix blev skræmt af lanternerne på banen, så Carina måtte opgive. En god håndfuld sukker i aftes og skridt rundt i hallen fik Hot Mix til at accepterer de "farlige" lanterner.

Se resultatet af klassen her

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner