Sandra vinder stort

11-05-2014 20:59

Dagen stod i kür-finalernes tegn ved ECCO Cup i Kolding. Feltet var især ved kat. 1 ponyerne spredt mere i dag, og det betød blandt andet, at Sandra Kristoffersen vinder den samlede stilling med over tre procent forspring til andenpladsen, mens Anne Sophie Gerstorf Sørensen forsvarer sin førsteplads ved kat. 2 ponyerne

Copyright Ridehesten.com
En glad Sandra Kristoffersen i regnvejret.

Det var noget spændende hvordan de forskellige ponyer ville tage imod den noget regnbelastede bund og de mange paraplyer, da kür-finalen startede i morges. Placeringerne var bestemt heller ikke fastsat efter gårsdagens PRM, da de fleste ekvipager lå indenfor en procent. I sidste ende var det dog Sandra Kristoffersen, der lagde sig i spidsen i küren med hele 77,375%.

- Ken var helt suveræn idag, og den var stort set ligegald med alt det vand, der lå inde på banen. Det er helt fantastisk, hvor meget den har udviklet sig i løbet af de sidste par uger, og jeg tror ikke, der var mange, der havde troet på, at jeg kunne vinde. Men der er kommet meget mere flyd i vores programmer, og han kan nu holde takten og bæringen hele vejen rundt. Også gangartsmæssigt er han især i traven blevet meget bedre. Det er selvfølgelig endnu dejligere, når man så kan få kvaliteten fra træningen med ind på banen og så også bliver belønnet for det.

Efter andenpladsen igår resulterede det i en samlet procent på 150,749%, hvor andenpladsen Christine Marie Senger og tredjepladsen Sara van Deurs Petersen ender på henholdsvis 147,674% og 146,449%. Christine var blevet nummer to i selve küren med 74,625% på Nørlunds Vincente, mens gårsdagens vinder Sarah med Farbenfroh fik 72,750% i dag. 

Det var blandt andet Sofie Frederikke Bruun på Melli's Dornik og Anne Sophie Gerstorf Sørensen, der fik kæmpet sig nogle pladser op. Sofie havde i kvalifikationen ligget på en ottende plads, mens hun efter en flot kür til 74,750% kunne placerede sig på en fjerde plads i den samlede stilling. Anne Sophie var ellers den sidste kvalificerede ekvipage til küren som nummer 15, men rykker helt op på en ottende plads. 

Desuden vandt Anne Sophie Gerstorf Sørensen den samlede stilling for kat. 2 ponyerne med Jumanji. Parret blev nummer to i küren med 73,250%, men deres forspring til dagens vinder Henriette Hansen på 2,5 procent var stadigvæk nok til at forsvare deres førsteplads i den samlede stilling. Henriette Hansen bliver belønnet med 74,250% for sit velkomponerede kür program med Charlie. Dermed rykker hun foran Sandra Gottlieb Lyngø, der ellers tog andenpladsen igår. 

Det er stadigvæk Sarah van Deurs Petersen, der fører den samlede stilling for ECCO Cup 2014 ved kat. 1 ponyerne, da hun vandt første kvalifikation i Herning. Ved kat. 2 ponyerne deler Henriette Hansen og Anne Sophie Gerstorf Sørensen nu førstepladsen, eftersom Henriette tog sejren I Herning, mens Anne Sophie blev nummer to. 

Se flere resultater HER.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald